Welkom

Petronella-Skype-1.gif

Welkom bij TotaalVocaal, praktijk voor Zingen en Spreken

Of je nu spreekt of zingt, je stem dat ben jij. Hoe meer jij jezelf bent in je zingen of spreken, hoe overtuigender je boodschap zal overkomen, en hoe fijner en plezieriger de ervaring voor jezelf is. Er zit iets magisch in je stem; laat je stem horen!

Onafhankelijk van leeftijd, kun je stem altijd verder ontwikkelen en verbeteren. Een wereld van nieuwe, positieve ervaringen en mogelijkheden gaat voor je open met het ontdekken en verkennen van je eigen unieke stemgeluid; je vocale kenmerken en eigenschappen.

Bij alle zangstijlen en genres, maar ook voor mensen die veel moeten spreken, is het belangrijk te weten hoe met de stem om te gaan; het ontwikkelen van een goede basis techniek is geen overbodige luxe voor iedereen die zijn of haar stem beroepsmatig of als hobby willen inzetten bij verschillende situaties; of het nu spreken in het openbaar is, het zingen in een koor of solistisch op het podium, zelfs thuis onder de douche. Bij TOTAALVOCAAL kan iedereen leren het meeste uit zijn/haar stem te halen.

Petronella Palm heeft jarenlange ervaring in het trainen en coachen van zowel zangers als sprekers. Zij is enige jaren geleden naar Nederland teruggekomen vanuit de Verenigde Staten, waar zij in New York een eigen communicatie bureau runde van waaruit ze stem-en communicatietrainingen verzorgde voor executives, bedrijven en onderwijsinstellingen. Daarnaast was zij actief als sopraansoliste op internationale podia in opera, oratorium en liedrecital. Zij was docent Stemgebruik en Presentatietechniek aan het Manhattanville College in New York, en tevens Hoofdvak docent Zang aan het conservatorium van de Universiteit van Florida.

Iedereen  die geïnteresseerd is in het ontdekken, verkennen en ontwikkelen van zijn/haar stem is welkom bij lespraktijk TOTAALVOCAAL.

Klik hier voor Spreken

Klik hier voor Zingen

Petronella Palm is  tevens te boeken voor lezingen en stemworkshops bij bedrijven, verenigingen, en  onderwijsinstellingen. Voor meer informatie klik hier.

 

Comments are closed.

close
Twitter IconVisit Our BlogVisit Our Blog